Popis
Složení
Řasa Kombu (Laminaria japonica).
Skladování
Skladujte v suchu a dobře uzavřeném obalu.
případný bílý povlak není na závadu, jedná se o vykrystalizovanou mořskou sůl
Návod na přípravu
Kombu můžete použít k ochucení obilninových a zeleninových pokrmů. Opláchněte a vložte do vody na 20 minut. Poté vařte 45- 60 minut. Ke konci můžete ochutit sójovou omáčkou.
Výrobce/Dovozce
MUSO Co. Ltd.
3-7-22 Nishitenma, Kita-ku
Osaka, Japonsko
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty | na 100g výrobku |
---|---|
Energetická hodnota (kcal) | 210 |
Energetická hodnota (kj) | 871 |
Tuky | 3 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.1 |
Sacharidy | 22 |
z toho cukry | 0 |
Vláknina | 33 |
Bílkoviny | 7.8 |
Sůl | 6.5 |
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.