Popis
Svou jemně cibulovou chutí se hodí do bylinkového másla, vaječných pokrmů, pomazánek a nádivek, k ochucení polévek a omáček. Mají-li se zachovat vitamíny, jichž pažitka obsahuje velké množství, neměli bychom ji nikdy tepelně zpracovávat.
Proč je pažitka zdravá? Pažitka obsahuje velké množství bílkovin, vitamín C, vitamín B2 s spoustu minerálů – např. vápník, sodík, železo a fosfor. Pažitka podporuje dobré trávení, má protizánětlivé účinky a chrání proti plísním. Povzbuzuje chuť k jídlu, podporuje trávení, usnadňuje zažívání při rekonvalescenci a má protizánětlivé účinky.
Země původu
Česká republika
Výrobce/Dovozce
Bylinky s.r.o.
Suchohrdly u Miroslavi 208, 671 72 Miroslav
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.